Definitief ontharen met OPT

Omdat het belangrijk is dat jij als klant goed op de hoogte bent van de behandelingen die we bieden willen we wat meer informatie geven over het verschil tussen IPL en OPT. Er is toch nog wat onduidelijkheid over en gezien de ontwikkelingen is het goed om hierop in te spelen en jou als klant van de nodige informatie te voorzien.

Wat is het verschil tussen IPL en OPT?

Wat is IPL?

IPL staat voor Intense Pulse Light en dit is tevens ook de methode waar we in het verleden altijd mee hebben gewerkt. Bij de IPL methode moet het haartje in de groeifase zitten wat betekend dat er wat langer tussen de behandelingen zit. Hierdoor zal de complete behandeling wat langer duren ten opzichte van een behandeling met de OPT methode.

Wat is OPT?

OPT is een geavanceerde en verbeterde versie van IPL en staat voor Optimum Pulse-light Technologie. Deze methode is niet alleen sneller, comfortabeler, effectiever, maar ook nog goedkoper dan harsen, scheren, waxen of epileren. Gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig, met een tussenpauze van 4 tot 6 weken, om een haarreductie tot 90% te realiseren.

ipl behandeling aanbieding

De grootste voordelen van OPT op een rijtje

  • Verschillende filters waarmee sneller en effectiever gewerkt kan worden.
  • Deze filters worden aangepast op de verschillende huidtypes.
  • Omdat OPT vanaf de lederhuid start is verbranding van de opperhuid niet meer mogelijk.
  • De OPT methode is sneller dan de IPL methode doordat er kortere tussenpauzes tussen zitten.

Voorafgaand aan een behandeling starten we altijd met een gratis intake waarin we een aantal medische vragen stellen en bekijken we of je huid en haar geschikt is om te behandelen. Wil je direct na de intake behandeld worden? Dat kan!

Share This